Mobile menu
Hajdukovci u subotu odradili dvostruki trening u Baškoj Vodi

Hajdukovci u subotu odradili dvostruki trening u Baškoj Vodi

 
24/9/2022 - 16:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Trening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj VodiTrening Bijelih u Baškoj Vodi
Trening Bijelih u Baškoj Vodi

Nogometaši Hajduka u petak navečer stigli su u Bašku Vodu gdje će se do utorka pripremati za nastavak prvenstva.

U subotu su Bijeli dva puta trenirali u Baškoj Vodi pod vodstvom trenera Mislava Karoglana i njegovog stručnog stožera. Jutarnji trening odvijao se u dvije grupe, odnosno svaka skupina igrača trenirala je otprilike sat vremena, a popodne su svi igrači zajedno odradili trening na stadionu NK Urania. 

Trener Karoglan u Bašku Vodu poveo je ukupno 25 igrača, od čega 10 juniora koji su privremeno priključeni radu prve momčadi. 

Bijeli će u okviru ovih mini priprema odigrati i dvije prijateljske utakmice. Prva se igra u nedjelju s početkom u 15.30 sati u Baškoj Vodi u povodu 100 godina postojanja NK Urania, a druga u utorak u Opuzenu u povodu 90. rođendana NK Neretvanac. 

Kako su izgledali današnji treninzi u Baškoj Vodi pogledajte u priloženoj fotogaleriji te u videoprilogu na Hajduk Digital TV .

24/9/2022 - 16:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr