Mobile menu

66.478

je dio prgave familije.
Hajduk i gotovo!
Josip Elez: Dajemo sve od sebe i čekamo početak sezone, ambicije su nam još veće

Josip Elez: Dajemo sve od sebe i čekamo početak sezone, ambicije su nam još veće

 
28/6/2022 - 16:28 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Hajduk i gotovo - Učlani se! Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2022."

Uoči druge pripremne utakmice koja je na rasporedu u srijedu od 17.30 sati protiv njemačkog Hamburger SV-a, u zelenoj oazi i opuštajućem ambijentu hotela Heiltherme Quellenhotel u Bad Waltersdorfu, pred kamere HDTV-a sjeo je Josip Elez. U ugodnom razgovoru Josip se osvrnuo na tekuće pripreme i nadolazeće izazove.

- Pripreme su uvijek naporne, treniramo svakodnevno, dajemo sve od sebe, čekamo početak sezone i utakmice koje se igraju za bodove i na prolaz. Što je ekipa duže na okupu, bolje se poznaješ, pokušavaš sakriti mane i istaknuti prednosti te vjerujem da ćemo biti još bolji nego u prošloj sezoni - započeo je Elez pa se osvrnuo na novog kolegu u zadnjoj liniji, Tonija Borevkovića, koji je prije nekoliko dana pojačao redove Bijelih. 

- Toni je došao prije nekoliko dana, maksimalno se trudi, stigao je spreman, bitno je da uđe u pravu formu. Sada dolaze utakmice u kojima ćemo se uigrati, nadam se da će donijeti puno dobroga i pomoći našoj momčadi. 

Kazao je nešto i o ambicijama u novoj sezoni.

- Moja očekivanja su uvijek najveća moguća, od kada sam počeo igrati nogomet, Hajduk je uvijek težio najvišim ciljevima. Ne možemo reći da smo zadovoljni time što smo osvojili Kup prošle sezone. Ja nisam, želim još više i svi se moramo potruditi da to ostvarimo. 

Cijeli razgovor s Josipom pogledajte na aplikaciji Hajduk Digital TV . 

28/6/2022 - 16:28 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr